CND Termékek

Technikák

Porcelán Technika

A porcelán porok a fogászati laborokból kerültek át egy merőben más területre, a műkörömépítők kelléktárába: az első épített porcelán körmöket a fogpótlások anyagából „hozták létre”. A kiváló minőségű építő porcelánporok mindegyike maximális tapadást és sárgulásmentességet biztosít. Eltávolítása is egyszerű, áztatással, ez sokkal kíméletesebb mint a reszelés.

Imerd meg a Shellac-ot!

Crystal Nails

Crystal Nails

A Shellacot 2010-ben mutatta be a Creative Nail Design. Pár hónappal később már elnyerte a legrangosabb nemzetközi Nail readers’ choice awards díjat. Az egész világon óriási sikert aratott és arat még mai is a Shellac. A Shellac egy egyedülálló fejlesztés és utánozhatatlan minőségű
hipoallergén UV zselélakk, mely egyesíti a körömlakkozást egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában! 14 napig tartós, magas fényű, sérülésmentes. A Shellac-kal a legtürelmetlenebb
vendéged is elégedett, hiszen a száradási ideje nulla.

Az internet segítségével elérhető számos bejegyzés bizonyítja a világ minden részéről azt, hogy a Shellac a legkedveltebb és legmagasabb minőségűnek ítélt termék a zselés lakkok piacán. Én ezért is dolgozom Shellackal, mert hiszek abban és tapasztalom is, hogy ennyi rajongó nem tévedhet!

Miért kerül ennyibe a Shellacozás?

A Shellacról itt olvashatsz bővebben: A CND Creative Shellac. De ha még ezt követően is kételkednél, akkor még egyszer összefoglalom, hátha akad valami újdonság is még számodra! Nincs reszelés! Nem szükséges a természetes körmök felületének megreszelése. Reszelés nélkül leoldó, batyuban maximum 10 perc alatt eltávolítjuk a Shellac-ot.
Használatával kagylóhéj keménységű, csodálatosan fényes és hihetetlenül tartós körmöket kapunk akár 14 napig!

Mit várhatok a Shellactól? Kinek ajánlott?

A Shellac egy 14 napig tartós körömlakk. Mivel vékony rétegben alkalmazható a természetes körömlemezen, ezért szakmai kifejezéssel ez a technika nem alkalmas a köröm modellezésére. Más néven a köröm nem hosszabbítható meg, a köröm alakja csupán a köröm szabad szélén alakítható ki, ugyanúgy, mint a természetes körmök esetében.

Mi is a gél lakk (gel-lac, lakkzselé, zselélakk)?

Komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp itt a jövő színes hibrid anyaga a Gel-Lac, amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével! Egy teljesen új technológia, a zselékhez hasonló tartósságú (kb.3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman
terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény, a vendégnek nem kell rá úgy vigyáznia mint a hagyományos lakkra.